Wie zijn wij?

‘jmdkm’ is voornamelijk een mindfulnesspraktijk, waarin mindfulnesstrainingsprogramma’s worden aangeboden aan met name kinderen/ adolescenten en hun ouders. Naast de mindfulnesspraktijk bieden wij tevens andere vormen van coaching en counseling aan. Te denken valt aan dagbesteding, ondersteunende en activerende begeleiding.

Het jonge bedrijf jmdkm is opgestart door Jan Mark de Kock. Jan Mark heeft een jarenlange ervaring in de psychiatrie, diagnostische psycho-educatie en persoonlijke ontwikkeling. Hij werkt bij de praktische uitvoering en het methodisch werken samen met professionals uit verschillende vakgebieden.

pasfoto-jm-de-kock

Jan Mark de Kock

Mindfulnesspraktijk jmdkm is ontstaan, nadat een aantal ervaren deskundigen, mindfulness als effectief hulpverlenersgereedschap zijn gaan inzien. Wij zijn samen gaan werken om elkaar te inspireren, scherp te houden en te ondersteunen.

Waar vaak de focus ligt op de problematiek en symptomen, onderscheidt jmdkm zich, door naar de kern te kijken en alert te blijven in het ontstane spanningsveld. jmdkm kenmerkt zich door een bevlogenheid, waarachtigheid en een grote betrokkenheid bij de ontwikkeling van de mens.